Powered by Blogger.

Social icons

Keskiviikkoa pastavinkin kera / wednesday

3/16/2016


Keskiviikon kepeä top 5 rakentuu auringosta, hyvästä lounaspastasta, Kööpenhaminan fiilistelystä (reissu edessä), uusista työkuvioista (fiiliksissä edelleen ja aina vaan) ja kevätkukista. Kukkakaupalla helmililjat ja perunanarsissit olisivat houkutelleet eniten, mutta niitä paremmin sisätiloissa menestyy ruukkutulppaani, joten sellaisen nappasin mukaani. Ja sulloin tuollaiseen kirkkaaseen lasiastiaan.

Kotikonttori päivinä lempilounaitani ovat Caesar-salaatti tai yksinkertainen pasta valkosipulilla, sitruunankuorella, parmesaanilla ja mustapippurilla höystettynä. Nyt lisäsin joukkoon myös lehtikaalia ja manteleita.

Pohjana käytän tätä Akseli Herlevin valkosipulipastaa. Nyt lisäsin valkosipulin lisäksi yhden pienen salottisipulin, ruukun lehtikaalia, kuorellisia manteleita sekä sitruunan kuorta. Nautitaan parmesanlastujen ja mustapippurin kera. Niin nopeaa ja niin namia.

Ihanan aurinkoista keskiviikkoa!

/

Today's kitchen pics and easy pasta lunch with the garlic, kale, citron, parmesan and black pepper. 





2 comments

  1. this looks scrummy! will try it out tonight. Thank you for sharing!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Hope you enjoy it! :-)

      Delete

3/16/2016

Keskiviikkoa pastavinkin kera / wednesday



Keskiviikon kepeä top 5 rakentuu auringosta, hyvästä lounaspastasta, Kööpenhaminan fiilistelystä (reissu edessä), uusista työkuvioista (fiiliksissä edelleen ja aina vaan) ja kevätkukista. Kukkakaupalla helmililjat ja perunanarsissit olisivat houkutelleet eniten, mutta niitä paremmin sisätiloissa menestyy ruukkutulppaani, joten sellaisen nappasin mukaani. Ja sulloin tuollaiseen kirkkaaseen lasiastiaan.

Kotikonttori päivinä lempilounaitani ovat Caesar-salaatti tai yksinkertainen pasta valkosipulilla, sitruunankuorella, parmesaanilla ja mustapippurilla höystettynä. Nyt lisäsin joukkoon myös lehtikaalia ja manteleita.

Pohjana käytän tätä Akseli Herlevin valkosipulipastaa. Nyt lisäsin valkosipulin lisäksi yhden pienen salottisipulin, ruukun lehtikaalia, kuorellisia manteleita sekä sitruunan kuorta. Nautitaan parmesanlastujen ja mustapippurin kera. Niin nopeaa ja niin namia.

Ihanan aurinkoista keskiviikkoa!

/

Today's kitchen pics and easy pasta lunch with the garlic, kale, citron, parmesan and black pepper. 





2 comments:

  1. this looks scrummy! will try it out tonight. Thank you for sharing!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Hope you enjoy it! :-)

      Delete