Huhtikuussa 2014 minulla oli suuri ilo ja kunnia päästä Bordeauxiin vieraaksi viinitilalle
Chateau Carsiniin. Upea paikka, upeine suomalais-isäntineen, unohtamattakaan itse tilan viinejä. Neljän päivän aikana pääsimme tutustumaan ja maistelemaan myös muutamien muiden lähitilojen viinejä; opin sen, että Bordeaux todellakin on yksi laadukkaimmista viinialueista maailmassa, mutta myös harrastelijalle kaikkein vaikeimpia oppia eri alueen viinejä.
Kirsikkana kakun päällä Carsinin maalaiskeittiössä hääri Michelin-kokki Markus Autero. Neljän päivän aikana ranskalaiessa maalaiskeittiössä Markus loihti upeita ruokia lähialueen tuoreista raaka-aineista, ja jujuna tietenkin aina oli viini jolle ruoka oli tehty. Upeat kulinaristiset neljä päivää unelmamiljöössä. Ikimuistoista!! Kiitollinen tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta..