Powered by Blogger.

Social icons

9/12/2014

Flowers


#lagerma
Viikonlopun kukkapuska. Valitsin muutamia kukkia, floristi lisäsi ruusunlehtiä ja muuta vihreää. Upeaa syyskimppu!
No comments

Coffee brake




The best coffee in town Helsinki. 

Coffee from Kaffa Roastery. Hat Massimo Dutti, scarf Acne Studio.
No comments
9/02/2014

Pasta funghi porcini



#lagerma
Pasta funghi porcini aka herkkusienipasta

Yksi lemppari arkipastoista. Reseptin olen kehitellyt itse; uskokaa tai älkää, curry ja sienet ne yhteen soppii. Alunperin tämän makuparin olen oppinut kantarellien kanssa. 

500 g (ruskeita) herkkusieniä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 prk ranskankermaa
1 tl curryä
suolaa
pippuria
(nippu tuoretta persiljaa)

Pilko sipulit ja herkkusienet. Kuullota pannulla voissa valkosipuli ja sipulit, lisää joukkoon herkkusienet. Paista kypsäksi (ja myös sienistä ylimääräinen neste pois), mausta curryllä ja suolalla ja pippurilla. Lisää ranskankerma ja anna hautua miedolla lämmöllä. Keitä pasta. Lisää kastikkeen joukkoon halutessasi reilusti tuoretta persiljaa.


No comments

9/12/2014

Flowers


#lagerma
Viikonlopun kukkapuska. Valitsin muutamia kukkia, floristi lisäsi ruusunlehtiä ja muuta vihreää. Upeaa syyskimppu!

Coffee brake




The best coffee in town Helsinki. 

Coffee from Kaffa Roastery. Hat Massimo Dutti, scarf Acne Studio.

9/02/2014

Pasta funghi porcini



#lagerma
Pasta funghi porcini aka herkkusienipasta

Yksi lemppari arkipastoista. Reseptin olen kehitellyt itse; uskokaa tai älkää, curry ja sienet ne yhteen soppii. Alunperin tämän makuparin olen oppinut kantarellien kanssa. 

500 g (ruskeita) herkkusieniä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 prk ranskankermaa
1 tl curryä
suolaa
pippuria
(nippu tuoretta persiljaa)

Pilko sipulit ja herkkusienet. Kuullota pannulla voissa valkosipuli ja sipulit, lisää joukkoon herkkusienet. Paista kypsäksi (ja myös sienistä ylimääräinen neste pois), mausta curryllä ja suolalla ja pippurilla. Lisää ranskankerma ja anna hautua miedolla lämmöllä. Keitä pasta. Lisää kastikkeen joukkoon halutessasi reilusti tuoretta persiljaa.