Pitkästä aikaa tänään tuli leivottua. Terapialeivontaa. Huomasin sen, miten olenkin kaivannut enemmän kiireetöntä keittiössä oloa.. Täytyy alkaa viikonloppujen leipurihiivaksi. :)
Makeaksi herkuksi vapun brunssipöytään meiltä valikoitui maapähkinävoikeksit. Suolaiseksi tein pari parsapiirasta. Muuten nyyttärimeiningillä järkätyn brunssin pöytä notkui mitä ihanimpia herkkuja ja makeita. Saimme herkutella myös gluteenittomalla ja maidottomalla paleo-suklaakakulla, joka on Urbaani lusikka-blogin Riikan ohje. NAM. Tätä aion itsekin kokeilla.
Mutta nyt masun viereen sohvalle. Tietää syöneensä...
Maapähkinävoikeksien ohje on ollut blogissani jo aiemmin, tästä löytyy.
/
I baked today Peanut butter cookies, nams. You can find my reciepe from here.
Post a Comment